wp11650996.png

 

Bezoek- en postadres:
Dr. Rauppstraat 24
5571 CG  Bergeijk

KvK-nr.: 17211919

 

Links

 

wp17ebab62_0f.jpg

( 06-10235345

E-mail: info@resasema.nl

Leveringsvoorwaarden

Dienstverlening

Wij voorzien onze klanten, veelal MKB-bedrijven en instellingen, van adviezen op maat. We richten ons hierbij op zowel starters als gelouterde ondernemingen en instellingen. Kies links in het menu de werkterreinen die u interesseren.  

Onze insteek is om vanuit het oprechte te handelen. Dat begint al bij het beoordelen van de opdracht voordat we deze aangaan. We zijn selectief in deze zogenaamde opdracht-acceptatie. Alleen kansrijke uitdagingen gaan we aan. We gaan niet “aan een dood paard trekken”, om aldus puur omzet voor onszelf te scoren. Alleen als onze opdrachtgever een goed gevoel bij ons houdt, zal hij / zij positief over ons zijn richting zijn / haar relaties. Dat is onze PR en dus onze insteek.

Eenmaal aan de gang blijven we vanuit het oprechte werken. We zullen in onze adviezen er niet omheen draaien en stellen dus de feitelijkheid voorop. Geen blabla, maar gewoon to-the-point. Het kan maar duidelijk zijn.

We streven ernaar om onze opdrachten zo snel / kort mogelijk uit te voeren. Geen lange advies- en rapportagetrajecten dus. Resultaat boeken, waar u mee vooruit kúnt en ook zúlt gaan!

 

 

 

U bevindt zich hier: home > dienstverlening

 

wpab6f1c2e_0f.jpg