wp11650996.png

 

Bezoek- en postadres:
Dr. Rauppstraat 24
5571 CG  Bergeijk

KvK-nr.: 17211919

 

Links

 

wp17ebab62_0f.jpg

( 06-10235345

E-mail: info@resasema.nl

Leveringsvoorwaarden

U bevindt zich hier: home > dienstverlening >  organisatie-advies

 

Organisatie-advies

Dit werkterrein kent vier deelgebieden:

Strategie(her)bepaling: Samen met u gaan we uitdenken welke strategie u en uw markt het best past. We focussen ons hierbij op product, productie, personeel, financiën, logistiek, verkoop & marketing en overige aspecten die voor u van belang zijn.

Verandermanagement: Werken aan productiviteit is een van de meest logische manieren om het bedrijfsresultaat te verbeteren. Samen met u gaan we op zoek naar verbeterpunten binnen uw interne organisatie en bedrijfsprocessen. Onze kritische blik als buitenstaander zorgt daarbij voor de welkome verbeterideeën. En bij die ideeën blijft het niet; we zorgen ook voor het daadwerkelijk doorvoeren van de organisatie-veranderingen. Daarbij kunt u leunen op onze ruime ervaring en praktische aanpak, ook richting uw medewerkers.

Bedrijfsopvolging en -overname: Wie gaat het bedrijf voortzetten? Wat te doen met de aandelen, kunnen de directiefunctie en het kapitaal losgekoppeld worden? Moet ik het hele bedrijf niet gewoon verkopen? Hoe kom ik aan kandidaat kopers? Ik wil juist uitbreiden door overname of fusie; hoe ga ik daarbij te werk? Allemaal vraagstukken waarbij wij u prima kunnen begeleiden. Terugvallend op ruime ervaring en een goed netwerk.

Interim management: Wij hebben niet als doel om “zo lang mogelijk op een opdracht te blijven zitten”. Neemt niet weg dat onze klanten soms vragen om een tijd lang voor hen het management te voeren. Indien ons dat inhoudelijk past kunnen we dit invullen.

Kwaliteitsmanagement & certificering: Indien gewenst verankeren we uw strategie en geoptimaliseerde bedrijfsprocessen middels een praktisch beheerssysteem. Het is daarbij mogelijk te kiezen voor certificering (ISO 9001 etc.), maar dat is zeker geen must. Het belangrijkste is immers dat uw organisatie goed blijft presteren. Deze dienstverlening doen we samen met een zeer gespecialiseerd bedrijf: Kleemans.

 

 

wp9f88e00f_0f.jpg