wp11650996.png

 

Bezoek- en postadres:
Dr. Rauppstraat 24
5571 CG  Bergeijk

KvK-nr.: 17211919

 

Links

 

wp17ebab62_0f.jpg

( 06-10235345

E-mail: info@resasema.nl

Leveringsvoorwaarden

Startersbegeleiding

Het starten van uw eigen bedrijf is een moedige stap. De toekomst is immers onzeker en er komt veel bij kijken. Niet voor niets valt binnen één jaar meer dan de helft van de nieuwe ondernemingen om!

Wat gaat er vaak fout? Men neemt te snel en dan ook nog de verkeerde eerste medewerker aan. De afzetmarkt blijkt toch kleiner dan gedacht en de concurrentie groter. Men geeft het geld uit aan de verkeerde dingen (kantoor, loods, auto, verkeerde reclamevormen). Iemand anders gaat er met het mooie idee van door (waar geen octrooi op is aangevraagd). Men komt werkkapitaal te kort gedurende de eerste tijd. Etc. etc. Een slechte voorbereiding is bij dit alles een belangrijke oorzaak.

Voor die goede voorbereiding kunt u bij Resasema terecht. Wij helpen onze klanten met twee zaken:

1. Gratis adviezen
Door onze jarenlange advieservaring én ons eigen ondernemerschap, kunnen wij u uitstekend helpen bij de juiste voorbereiding en de eerste periode van uw nieuwe bedrijf. Dat doen wel meer bureaus, maar wij doen dat gratis. Ons uitgangspunt is immers: een startend bedrijf heeft geen geld voor een adviseur! Onze adviezen / tijd kost u daarom in aanvang niets. Wél komen we vooraf overeen dat een bepaald percentage van de aandelen in uw bedrijf in onze handen komt. Tevens spreken we dan af wanneer wij die aan u moeten terugverkopen (vaak na 1 - 2 jaar), en met welke rekenformule dan de prijs ervoor wordt bepaald. “Hebben we er samen niets van gebakken, dan krijgen wij ook niets”. Daarentegen: als het bedrijf geslaagd is, heeft u ook geld om ons uit te kopen. “Samen uit, samen thuis” dus. Neem contact met ons op om na te gaan of uw bedrijf(sidee) in aanmerking komt voor deze unieke aanpak.

2. Startkapitaal
Het valt niet altijd mee een startkapitaal bij elkaar te krijgen. Banken stellen steeds grotere eisen en uw privéspaarcenten wilt u niet helemaal op het spel zetten. Daardoor eindigen goede bedrijfsideeën steeds vaker in de prullenbak. Wij bieden hiervoor een drietal oplossingen:
Ten eerste kennen wij de weg in ‘subsidieland’. We moeten eventuele subsidiemogelijk-heden natuurlijk niet onbenut laten!
Ten tweede blijken banken toch bereid tot het verstrekken van een krediet als u als startende ondernemer zich door een professional als Resasema laten begeleiden.
Ten derde stellen wij (vanuit ons netwerk) soms ook zelf microkredieten ter beschikking. Dit natuurlijk na een geduchte screening van uw plannen. Een goed bedrijfsplan moet immers een faire kans krijgen!

 

U bevindt zich hier: home > dienstverlening >  Startersbegeleiding

 

wpf41e016e_0f.jpg