wp11650996.png

 

Bezoek- en postadres:
Dr. Rauppstraat 24
5571 CG  Bergeijk

KvK-nr.: 17211919

 

Links

 

wp17ebab62_0f.jpg

( 06-10235345

E-mail: info@resasema.nl

Leveringsvoorwaarden

Automatiseringsadvies

Wij begeleiden organisaties bij het complexe proces van automatisering. Dit zowel op het softwarevlak als op het gebied van hardware. Jarenlange ervaring als directie van een IT-bedrijf ligt hieraan ten grondslag.

Nog nooit is goede bedrijfssoftware zo belangrijk geweest als nu. De meeste marges staan maximaal onder druk en detailinformatie wordt overal geëist (op de werkvloer, bij de ploegbaas, door de directie en externe financiers of aandeelhouders). Goede software moet hierin uitkomst bieden. De meeste automatiseringsprojecten lopen echter gierend uit de klauwen qua doorlooptijd én kosten, terwijl het resultaat dan vervolgens ook nog minimaal is. Bij het selectieproces gaf het automatiseringsbedrijf aan dat alles kon met hun software, achteraf blijkt voor veel zaken maatwerk nodig te zijn, met de kosten en het tijdsverlies van dien.

Wij bieden u begeleiding vanaf het eerste moment: de behoefte-inventarisatie. Dit doen we door onze ruime kennis van bedrijfsprocessen te vertalen naar automatiserings-vereisten. Vervolgens begeleiden we u bij de leveranciersselectie, het offerte-/contracttraject en bij de implementatie en ingebruikname van de nieuwe software. Door onze achtergrond zijn we in staat het automatiseringsbedrijf te sturen binnen uw automatiseringsproces, iets wat helaas vaak ontbreekt bij het automatiseringsbedrijf zelf. Automatiseren wordt op deze wijze een stuk beter te behappen.

U bevindt zich hier: home > dienstverlening >  automatiseringsadvies

 

wp42bb88a1_0f.jpg